Un ultim omagiu adus plutonierului major BUCUR FLORENTIN

Marți, 15 Septembrie 2015Constanța

Plt.maj. Bucur Florentin Echipa pompierilor militari constănţeni a mai pierdut un camarad. Luni, 14septembrie 2015, a încetat din viaţă, la vârsta de 37 ani plutonierul major BUCUR FLORENTIN. Născut la data de 10 iunie 1978, în municipiul Medgidia, FLORENTIN (cred că este mai personal aşa) a ales să urmeze cariera militară în anul 2006, când a fost încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, din sursă externă.

În toţi cei nouă ani de activitate, aceasta a îndeplinit funcţia de subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia, încadrând, deopotrivă autospecialele de stingere şi de prim ajutor calificat.

Ca şi salvator, BUCUR FLORENTIN şi-a făcut datoria cu pricepere, curaj şi mult devotament, participând la numeroase misiuni în care şi-a smuls semenii din ghearele morţii.

Din nefericire, o afecţiune medicală i-a curmat viaţa mult prea devreme. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a mai pierdut un bun profesionist, cu adevărate calităţi de salvator, confirmate de pregătirea dovedită în gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Trupul neînsufleţit al colegului nostru a fost depus astăzi la Capela „Casa Şerb” din municipiul Medgidia (în vecinătatea cimitirului), iar înmormântarea va avea loc joi, 17 septembrie 2015.

Cu profund respect, pompierii militari constănţeni adresează familiei îndurerate, sincere condoleanţe.

Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.