Răpus de boală, un salvator s-a retras între îngeri

Luni, 14 Martie 2016Caraș-Severin

Plt.(r) Andreovici Petre După o lungă și grea suferință, un salvator de doar 30 de ani, răpus de boală și ostenit de chinuri s-a retras printre îngeri.

Plutonierul în retragere ANDREOVICI PETRE s-a născut la 30 noiembrie 1986. Era căsătorit cu Elena-Rivana și avea un copil de 4 anișori Darius Petru.

Absolvent al Facultății de Ştiinţe Economice şi Administrative din cadrul Universităţii “Eftimie Murgu” Reşiţa, cu stagiul militar satisfăcut la UM 0207 Reșița (Arma Pompieri) Petrică s-a încadrat la Secţia de Pompieri Oraviţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin, la data de 1 octombrie 2006 ca subofiţer operativ principal, ulterior conducător auto (autospeciale).

La data de 31 mai 2012 s-a internat pentru prima dată în spital cu un diagnostic crunt. La data de 6 mai 2015 a fost trecut direct în retragere ca urmare a adresei medicale conform căreia a fost clasat “inapt pentru serviciul militar cu scoatere din evidenţă” şi încadrat în gradul II de invaliditate – diagnostic: neoplazie.

Vineri, 11 martie a.c., tânărul a trecut în lumea celor drepți, fiind îmormântat luni, 14 martie a.c. în comuna Vrani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.