Un înger salvator ne-a părăsit din nou!

Luni, 27 Iunie 2016Prahova

Un inger salvator ne a parasit din nou | imaginea 1 La capătul unei nedrepte, îndelungate şi adânci suferinţe - o suferinţă pe care a mascat-o cu încăpăţanare sub treburile de zi cu zi - colegul nostru, Mișu Trâmbițașu, a încetat din viaţă, lăsând în urma sa o viaţă trăită sub semnul dăruirii, trudei necontenite şi sacrificiului pentru comunitate.

În aceste momente de tristeţe şi profundă durere, când cuvintele sunt de prisos, nu putem decât să ne exprimăm regretul sincer că un OM ca salvatorul nostru nu mai este printre noi. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate de această tragedie.

Marţi, 28 iunie a.c., începând cu ora 11:00 la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din municipiul Ploieşti vor avea loc slujba de înmormântare şi ceremonialul militar de depunere de coroane de flori.

Dumnezeu să îi așeze sufletul nobil într-o lume mai bună!

Colectivul I.S.U. Prahova

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.