In memoriam Plutonier Cantemir Sergiu Răzvan!

Marți, 02 Aprilie 2019Brașov

Plt. Cantemir Sergiu Răzvan Plutonierul CANTEMIR SERGIU RĂZVAN din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Țara Bârsei” al județului Brașov a plecat prea devreme dintre noi. La doar 38 de ani, inima pompierului militar a încetat să mai bată.

Sergiu s-a născut la data 26 aprilie 1980 și s-a încadrat pompier militar începând cu anul 2007. De-a lungul anilor a participat la sute de intervenții, atât pe stingere cât și în cadrul misiunilor de acordare a primului ajutor calificat.

Trupul militarului a fost depus în localitatea Cincșor, Județul BRAȘOV, la casa părintească. În seara zilei de miercuri, 3 aprilie 2019, de la orele 19:00 se va desfășoară slujba religioasă Sărăcustă, urmând ca joi, 4 aprilie 2019, ora 13:00, militarul să fie înmormântat.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească iar familiei îndurerate să îi dea mângâiere și alinare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.