In memoriam Colonel ® Mircea Gospodaru!

Sâmbătă, 22 Iunie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Col. (r) Mircea Gospodaru! Colonelul ® MIRCEA GOSPODARU, fostul Adjunct al Inspectorului șef al ISU Suceava, a trecut la cele veșnice la numai 63 de ani, după 32 de ani de carieră militară și 10 ani de pensie. Pompierii militari suceveni îi aduc cu profund respect un ultim omagiu și transmit familiei îndurerate, Sincere Condoleanțe!


Colonelul ® MIRCEA GOSPODARU s-a născut la 25 mai 1956, în localitatea Miroslovești, din județul Iași. După absolvirea Școlii Militare de Ofițeri Activi ai Ministerului de Interne - Arma Pompieri (1977-1980), ofițerul a lucrat doar în familia pompierilor militari suceveni, fie că instituția se denumea Grupul de Pompieri, fie Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, ocupând diferite funcții, respectiv locțiitor comandant de companie, comandant de companie, inspector de specialitate (prevenire) sau șef al Centrului Operațional.

Ultima funcție deținută a fost cea de Adjunct al Inspectorului șef, în perioada 2006-2009. Colonelul ® MIRCEA GOSPODARU va rămâne veșnic în amintirea pompierilor suceveni ca un foarte bun camarad, un excelent comunicator, remarcându-se prin dăruire, profesionalism și dragoste față de arma pompierilor. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Militară “Sf. Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș”, vis-a-vis de Pompieri. Înmormântarea a avut loc joi, 20 iunie, la cimitirul “Pacea”, din Suceava.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.