In memoriam, Sublocotenent post mortem Gabriel Boitan!

Luni, 15 Iulie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam  Sublocotenent post mortem Gabriel Boitan | imaginea 1 Joi, 11 iulie, a.c., s-au împlinit șase ani de când sublocotenentul post mortem Gabriel Boitan și–a pierdut viața în timpul unei misiuni în care acesta a salvat doi oameni prinși sub un mal de pământ.

11 iulie 2013 rămâne în memoria noastră ca momentul în care un om deosebit, un pompier dedicat profesiei a plecat dintre noi! A pierit ca un erou și va rămâne un erou! Nimic și nimeni nu ne va face să-l uităm!

Tragedia l-a făcut pe fiul său, Andrei, să ducă mai departe ce a început tatăl lui. Este elev al Școlii Boldești, iar peste numai două luni va deveni pompier cu drepturi depline. Își dorește să se întoarcă acolo unde tatăl lui a fost pompier, dedicându-se complet noii sale misiuni. Activitatea de salvator a devenit viața sa!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.