In memoriam Hulea Gabriel!

Joi, 01 August 2019Bacau
Sursa Foto: ISU Bacau

In memoriam Hulea Gabriel | imaginea 1 ISU Bacău aduce la cunoștință, cu regret, faptul că, vineri, 26 iulie, a.c., s-a stins din viață mult prea devreme, la vârsta de 49 de ani, Hulea Gabriel.

El a servit Arma Pompieri, fiind angajat ca personal contractual, timp de aproape 11 ani. Anterior, a activat cu gradul de maistru militar în cadrul Ministerului Apărării Naționale timp de 15 ani.

Pompierii băcăuani menționează lupta fostului lor coleg în instanțele europene, inclusiv la CEDO, pentru câștigarea dreptului la concediu parental al militarilor bărbați.

A fost un om deosebit, un coleg de bază și un prieten adevărat pentru toți cei care l-au cunoscut. A rămas printre ei, în inimile lor și îi vor păstra vie amintirea chipului drag și a sufletului său bun. Nu îl vor uita niciodată și își iau rămas bun! Totodată își exprimă susținerea față de familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Înmormântarea a avut loc duminică, 28 iulie, după slujba Sfintei Liturghii, la biserica „Sfântul Dimitrie“ – Gherăieşti, Bacău.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.