In memoriam Plutonier adjutant șef Barbu Daniel!

Luni, 23 Septembrie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

In memoriam Plutonier adjutant sef Barbu Daniel | imaginea 1 O imensă pierdere în rândul camarazilor, duminică, 22 septembrie, a.c., s-a stins din viață la doar 50 de ani, salvatorul prin mâinile căruia au trecut mii de vieți, plutonierul adjutant șef Barbu Daniel.

Trecut în rezervă la vârsta de 48 de ani, cu o carieră de pompier militar de aproape 27 de ani, pe care i-a petrecut sub deviza ,,Audacia et Devotio”, participând la numeroase intervenții și luptând cu toate puterile omenești pentru salvarea de vieți. De asemenea, este unul dintre vechii pompieri argeșeni cu care s-au pus bazele primului echipaj SMURD din Argeș, dedicându-și mare parte din timp și energie în favoarea semenilor. Cu toate astea, domnul Barbu nu a fost doar un exemplu demn de urmat pentru colegi, ci și un tată și soț devotat familiei sale.

În aceste momente grele, colegii îşi exprimă toată recunoștința față de omul minunat care, până ieri, a stat drepți în formație și transmit, cu părere de rău, sincere condoleanțe. Va rămâne pentru totdeauna în amintirea lor ca un coleg bun, un profesionist și prieten drag.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 24 septembrie, începând cu ora 12, la Biserica Sfânta Treime, pe Scoroboaia, lângă sediul ISU. Dumnezeu să-l odihnească!

In memoriam Plutonier adjutant sef Barbu Daniel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.