In memoriam colonel r. Mihaiu Bonţea!

Luni, 14 Octombrie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Col.(r) Mihaiu Bonţea Drum lin către familia pompierilor din cer, comandante! Cu durere și regrete, pompierii arădeni s-au despărțit, vineri, 11 octombrie, a.c., de cel care a fost colonel r. MIHAIU BONȚEA.

Născut în 04 februarie 1949 în județul Sălaj, absolvent al Şcolii de Ofițeri “Nicolae Bălcescu” în anul 1970, a ocupat în cariera militară mai multe funcții de execuție sau comandă de la nivel de pluton, până la comandant de unitate, în primii ani ai carierei la Compania de Pompieri Zalău și la Grupul de Pompieri Sălaj.

Începând cu anul 1985, a fost mutat în județul Arad la Grupul de Pompieri Arad, în funcția de locțiitor al comandantului pentru prevenirea incendiilor. Începând cu 01 aprilie 1990, până în 30 noiembrie 2001, timp de 11 ani, a fost comandant al Grupului de Pompieri “VASILE GOLDIȘ”, Arad.

Înmormântarea a avut loc duminică, 13 octombrie, a.c., ora 13.00, la Cimitirul Pomenirea din Arad.

Dumnezeul să îl ierte!

Pompierii arădeni sunt alături de familia îndoliată!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.