Suflet pur luat prea repede în Rai

Miercuri, 09 Octombrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Suflet pur luat prea repede in Rai | imaginea 1 Alin Patriciu, primul voluntar înscris în cadrul programului “Salvator din Pasiune” la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare, a pierdut lupta cu viața la doar 32 de ani. Visul lui s-a frânt brusc, când medicii i-au pus un crud diagnostic. Nu a mai apucat să îmbrace combinezonul SMURD, pe care îl așteptase cu nerăbdare și nici să înceapă “lucrul pe ambulanță”.

În toamna anului trecut, după 200 de ore de voluntariat, când, în sfârșit, urmă să încadreze autospeciala SMURD, boala s-a instalat. A fost o luptă grea din care, cu toții am sperat ca Alin va ieși învingător. Soarta, însă i-a fost alta! Din respect pentru visul lui, familia a decis ca Alin să plece din această lume îmbracat în salopeta SMURD. Transmitem sincere condoleanțe familiei și ne rugăm pentru liniștea sufletului său!

Vineri, 11.10.2019, ora 14:00, Cimitirul Ortodox de pe strada Rodnei din Satu Mare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.