In memoriam Maior (post mortem) Mihalache Liviu!

Duminică, 16 Februarie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

In memoriam Maior  post mortem  Mihalache Liviu | imaginea 1 Eroii nu mor niciodată! Se spune că timpul vindecă rănile, dar eroii nu mor niciodată pentru că rămân în amintirea celor pe care i-au lăsat în urmă! Au trecut 20 de ani, de când un brav pompier vrâncean și-a pierdut viaţa, la doar 38 de ani, în misiunea de stingere a unui incendiu la un bloc de pe strada Mare a Unirii, din municipiul Focşani, la 10 februarie 2000.

Luni, 10 februarie, a.c., la ora 13:00, în fiecare unitate de pompieri din judeţul Vrancea s-a păstrat un moment de reculegere în cinstea celui care a fost Maior (post mortem) Mihalache Liviu, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Focşani, pompierul-erou căzut la datorie.

Respect şi veşnică recunoştinţă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.