In memoriam Locotenent-colonel în rezervă Chițea Nicolae!

Duminică, 08 Martie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Lt.col.(r) Chițea Nicolae Marţi, 3 martie, a.c., s-a stins din viaţă domnul locotenent colonel în rezervă Chițea Nicolae.

Domnul locotenent colonel în rezervă Chițea Nicolae, absolvent al Școlii Militare Superioare de Ofițeri “Nicolae Bălcescu” din Sibiu în anul 1968, a încadrat mai multe funcţii în cadrul Grupului de Pompieri Mureș, dintre care se pot aminti pe cele de comandant la Compania de Pompieri Târnăveni, comandant la Compania de Pompieri Târgu Mureș, comandant la Compania de Pompieri Sighișoara și a trecut în rezervă ca inspector de prevenire în anul 1990.

Slujba religioasă s-a oficiat joi, 05 martie, în municipiul Sighișoara, pe strada Ecaterina Varga, nr. 22, la biserica cu hramul “Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, după care a urmat înmormântarea în Cimitirul Eroilor de pe Chip.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.