In memoriam Plutonier adjutant Viorel Dimboi!

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

In memoriam Plutonier adjutant Viorel Dimboi | imaginea 1 Marţi, 21 aprilie, a.c., pompierii călărăşeni i-au dat onorul, pentru ultima dată, camaradului lor de la I.S.U. “Dobrogea” al județului Constanța - plt. adj. Viorel Dimboi, răpus de Covid 19 în data de 18 aprilie, a.c. Aceştia sunt alături de pompierii constănțeni în aceste momente grele, când se despart de unul dintre ostașii de “foc”, plecat prea curând dintre ei.

Pompierii militari sunt acei oameni curajoși și cu suflet mare care sunt chemați să meargă acolo de unde oamenii obișnuiți fug! Nu sunt super eroi, nu au super puteri, sunt doar oameni, dar mai deosebiți, pentru că sunt disciplinați, sunt antrenați, sunt săritori și cu siguranță au acel spirit de sacrificiu, pot salva vieți cu prețul propriei vieți!

Colegul lor, pompier din cadrul I.S.U. “Dobrogea” al județului Constanța, a fost înmormântat, iar colegii din toată țara îi promit că nu îl vor uita!

Este o mare pierdere pentru familia lui, pentru toți cei care l-au cunoscut, pentru colegii lui pompieri, pentru camarazii din toată țara, iar în aceste momente, durerea cu greu poate fi stăpânită, pentru că niciodată nu suntem pregătiți să pierdem oameni dragi.

Pompierii călărăşeni sunt alături de familia colegului lor plecat la ceruri prea curând, sunt alături de colegii lor, pompierii constănțeni, în fața acestei grele încercări!

Privesc spre cer și speră să primească putere de la Bunul Dumnezeu pentru a depăși acest moment extrem de dificil!

Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească și să-l așeze de-a dreapta Sa!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.