In memoriam Dobre Cristian!

Vineri, 22 Mai 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In memoriam Dobre Cristian | imaginea 1 Un om cu suflet mare și bun, un profesionist desăvârșit! Cu regret și adâncă durere în suflet, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman anunță trecerea în neființă a fostului lor coleg, cms. Dobre Cristian, răpus de o boală necruțătoare la vârsta de numai 46 de ani.

În perioada 2008 - 2017, timp în care a fost încadrat la ISU Teleorman, era cunoscut de către toți colegii ca un om cu suflet mare și bun, un profesionist desăvârșit și un exemplu de modestie și conduită care a făcut întotdeauna tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-i sprijini pe cei aflați în necaz.

Întregul personal al unității este alături de familia îndoliată, își exprimă sincerele condoleanțe și veșnică aducere aminte pentru cel a cărui plecare lasă acum un gol, dar și amintirea unui om despre care s-a vorbit și se va vorbi numai de bine.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Adio, camarade!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.