In memoriam Sublocotenent p.m. Ionuț Cristian Ungureanu!

Vineri, 29 Mai 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam Sublocotenent p m  Ionut Cristian Ungureanu | imaginea 1 Timpul trece, dar rănile trecutului se vindecă greu. Ziua de 26 mai va rămâne în memoria colegilor de la ISU Bucureşti-Ilfov pentru tot restul vieții. În urmă cu 10 ani, pompierii Capitalei au pierdut un camarad, în lupta cu focul.

Ionuț Cristian Ungureanu, pompier în cadrul Detașamentului Dămăroaia, s-a stins din viață în 26 mai 2010, pe durata intervenției pentru stingerea unui incendiu produs la un complex comercial. A fost probabil cea mai complexă intervenție a ultimului deceniu, dar în urma căreia focul și-a luat tributul, un salvator devotat aflat la început de carieră.

Marţi, 26 mai a.c. pompierii militari au păstrat un moment de reculegere la monumentul ridicat în memoria acestuia. Dumnezeu să-l odihnească!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.