In memoriam Sublocotenent p.m. Meliniciuc Cristian!

Vineri, 29 Mai 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

In memoriam Sublocotenent p m  Meliniciuc Cristian | imaginea 1 De Ziua Eroilor, au cinstit memoria pompierilor militari căzuți la datorie! Joi, 28 mai a.c., în ziua Sfântă de Înălțare a Domnului nostru Iisus Hristos, de Ziua Eroilor, ca în fiecare an, pompierii militari comemorează actele de eroism ale înaintaşilor şi cinstesc memoria tuturor colegilor pompieri, care au căzut la datorie.

Bunele tradiţii se menţin, păstrând vie în memoria noastră şi a oamenilor amintirea colegior pompieri căzuţi la datorie.

În această dimineață, potrivit unei frumoase tradiţii, de a omagia pe aceia dintre pompieri care au servit Patria chiar cu preţul vieţii, pompierii militari au depus o coroană de flori la troiţa de la Valea Popii, ridicată în cinstea eroului pompier, Sublocotenent p.m. Meliniciuc Cristian.

Locotenent colonel Marin Gheorghe - comandant al Detașamentului de Pompieri Oltenița, alături de ceilalţi colegi pompieri, a depus o coroană de flori şi a aprins câte o lumânare la troiţa ridicată în cinstea eroului-pompier, sublocotenent p.m. Meliniciuc Cristian – căzut la datorie în data de 27 februarie 2005.

In memoriam Sublocotenent p m  Meliniciuc Cristian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.