In memoriam cei șapte eroi pompieri de la Mihăilești!

Vineri, 29 Mai 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

In memoriam cei sapte eroi pompieri de la Mihailesti | imaginea 1 Ziua de 24 mai 2004 va rămâne una din cele mai triste zile din istoria pompierilor buzoieni. An de an, cei șapte eroi pompieri sunt memoria vie a istoriei noastre, cinstirea și prețuirea faptelor acestora fiind eternă.

Astfel, în data de 24 mai a.c., începând cu ora 11:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău a organizat o manifestare comemorativă la monumentul din localitatea Mihăilești, aducând un omagiu celor care au fost: maior post mortem - Mihalache Doru-Mihai, sublocotenent post mortem - Necula Romeo, sublocotenent post mortem - Manta Valentin Cezar, sublocotenent post mortem - Jianu Nicolae, sublocotenent post mortem - Stan Silviu, sublocotenent post mortem - Medeleanu Georgian, sublocotenent post mortem - Oprea Florentin Valentin.

Participanții au respectat principiile impuse la instituirea stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control al infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.