In memoriam Sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru!

Luni, 08 Iunie 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam Sublocotenent post mortem Luchian Razvan Dumitru | imaginea 1 A pierit ca un erou și va rămâne un erou! 6 iunie 2016 a fost ziua în care regretatul nostru coleg, sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru, a căzut la datorie în misiunea de stingere a unui incendiu, în localitatea Jilava.

Sâmbătă, 6 iunie a.c., la Garda de Pompieri Măgurele, s-a desfășurat ceremonialul militar pentru depunerea de coroane de flori, la monumentul eroului pompier, Sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru.

Pompierul și-a pierdut viața în urmă cu patru ani, pe durata acțiunilor de stingere a unui incendiu, produs la o fabrică, în localitatea Jilava, județul Ilfov. An de an, alături de familie și prieteni, foştii colegi îi aduc un omagiu eroului pompier sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru, care va rămâne pentru totdeauna în amintirea lor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Iar noi suntem datori să nu uităm și să-i păstrăm amintirea veșnică!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.