In memoriam Plutonier adjutant Strîmbeanu Aurel!

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam Plutonier adjutant Strimbeanu Aurel | imaginea 1 S-a primit cu regret vestea trecerii la cele veșnice a Plutonierului adjutant Strîmbeanu Aurel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Pieptănari. Va rămâne în amintirea colegilor ca un pompier devotat și profesionist, care și-a riscat viața în multe intervenții și misiuni.

Din nefericire, viața de zi cu zi îi aduce uneori pe salvatori în imposibilitatea de a a-şi putea ajuta aproapele, indiferent de voința și solidaritatea de care dau dovadă întotdeauna. Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în sufletele colegilor, iar cei care i-au fost alături lui Aurel, în cele mai grele momente, îl vor păstra în gând ca pe un om deosebit, plecat dintre ei mult prea devreme.

Dumnezeu să-l odihnească şi condoleanţe familiei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.