In memoriam Locotenent colonel p.m. Barbu Adrian!

Luni, 31 August 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam Locotenent colonel p m  Barbu Adrian | imaginea 1 Duminică, 30 august a.c., pompierii bucureşteni l-au comemorat pe colegul lor, Lt. col. p.m. Barbu Adrian, care în anul 1997 a fost ucis de un bărbat pe care încerca să îl salveze dintr-un incendiu.

La un an de la tragicul eveniment, în curtea unității i-a fost ridicată o statuie, iar grupul de intervenție poartă în prezent denumirea onorifică: Grupul de Intervenție Nr. 1 „Lt. col. post-mortem Adrian Barbu”.

La monumentul din curtea Detașamentului de Pompieri „Mihai Vodă”, a fost organizat un ceremonial pentru comemorarea eroului pompier, la 23 de ani de la trecerea acestuia în neființă.

Adrian Barbu rămâne în memoria celor care l-au cunoscut, ca un om deosebit și un pompier curajos. Dumnezeu să-l odihnească!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.