In memoriam Maya - câinele de serviciu al pompierilor călărăşeni!

Luni, 10 August 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

In memoriam Maya   cainele de serviciu al pompierilor calaraseni | imaginea 1 Au pierdut un “camarad”. Maya, câinele de serviciu al pompierilor călărășeni, a plecat într-o lume mai bună. Maya, frumoasa cățelușă, antrenată pentru misiunile de urgenţă - căutare - salvare, a pierdut lupta cu viața în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c.

A adus bucurie tuturor celor care au cunoscut-o, însă celor mici în mod deosebit, mărturie rămânând miile de fotografii făcute de cei care au trecut cel puțin o dată pragul sediului ISU Călăraşi.

A fost o cățelușă minunată, cuminte, zburdalnică, dar foarte ascultătoare. Și ar fi multe alte cuvinte cu care ar putea fi descrisă pentru cei care nu au avut șansa să o cunoască, dar și cuvintele sunt parcă prea sărace astăzi când nu mai este.

Pompierii călărăşeni au pierdut un camarad, dar le-a lăsat amintiri minunate în cei 10 ani şi jumătate de viață pe care i-a trăit alături de ei. Colegii îi mulțumesc pentru prietenie şi pentru că i-a lăsat să vadă de fiecare dată seninul din ochii ei! Drum bun, suflet curat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.