In memoriam Plutonier adjutant-șef Suciu Daniela!

Marți, 18 August 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

In memoriam Plutonier adjutant sef Suciu Daniela | imaginea 1 Pompierii harghiteni sunt mai puţini şi cu sufletele răvăşite…

Au primit cu regret vestea trecerii la cele veșnice a colegei lor, Plt. adj.-șef Suciu Daniela. Va rămâne mereu în sufletele lor ca un om minunat, o colegă deosebită, dedicată profesiei și devotată Armei Pompieri. Din nefericire, viața de zi cu zi ne aduce uneori în imposibilitatea de a ne putea ajuta aproapele, indiferent de voința și solidaritatea de care dăm dovadă întotdeauna.

Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în suflete, iar cei care i-au fost alături Danei, în cele mai grele momente, o vor păstra în gând ca pe un om deosebit, plecată dintre ei mult prea devreme. Sâmbătă, 15 august a.c., începând cu ora 15, a fost săvârșită slujba religioasă de înmormântare, la capela de la demisolul Catedralei Ortodoxe din municipiul Miercurea Ciuc, iar apoi a fost condusă pe ultimul drum, la Cimitirul din Miercurea Ciuc.

Colegii sunt alături de familia îndurerată și transmit sincere condoleanțe! Drum lin către Cer!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.