In memoriam Colonel Radu Anton!

Luni, 28 Septembrie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In memoriam Colonel Radu Anton | imaginea 1 O veste tristă i-a cutremurat pe pompierii botoşăneni în seara de vineri, 25 septembrie a.c. Domnul Colonel RADU ANTON a încetat din viață.

Originar din comuna Vorona, a fost comandant al ISU Botoșani în perioada 2006 - 2016.

Un ofițer de o aleasă noblețe sufletească, cunoscut de toți botoșănenii, colonelul Radu Anton s-a remarcat prin dragostea nemărginită față de semeni, de Arma Pompieri și de țară.

Prin felul său de a fi le-a insuflat onoarea, corectitudinea și demnitatea, repere esențiale ale militarilor.

Un profesionist, dedicat trup și suflet misiunii de salvator, va rămâne pentru totdeauna în gândul celor cărora le-a fost mentor și comandant timp de 10 ani.

Dumnezeu sa vă odihnească în pace, domnule Inspector-Șef! Colegii de la ISU Botoşani sunt alături de familia îndurerată și se roagă la Bunul Dumnezeu să le aline durerea și să le dea putere!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.