In memoriam Maior Paraschiv Eugen-Valentin!

Vineri, 11 Septembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

In memoriam Maior Paraschiv Eugen Valentin | imaginea 1 Joi, 10 septmebrie a.c., gândurile pompierilor ialomiţeni i-au însoţit pe cei care au condus pe ultimul drum un om deosebit, un camarad adevărat!

Plecat mult prea devreme dintre noi, Maiorul Paraschiv Eugen-Valentin lasă în urmă un adevărat exemplu de profesionalism și dăruire. Devotat Armei, a oferit mereu din experiența sa celor din jur, iar munca asiduă nu i-a ridicat niciodată probleme.

Noul statut de pensionar era menit să-i dea aripi, dar Divinitatea a ales pentru el aripile de înger! Așa se întoarce pentru ultima oară acasă, în locul natal, unde își va dormi somnul de veci.

Colegii de la ISU Ialomiţa sunt alături de familia îndoliată și de toți cei care l-au cunoscut! Drum lin către Cer, Vali!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.