In memoriam Plutonier major Iulian Iacobeț!

Luni, 21 Septembrie 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

In memoriam Plutonier major Iulian Iacobet | imaginea 1 Pompierii îşi iau rămas bun, prea devreme, de la unii colegi…Mult prea devreme şi parcă din ce în ce mai des…

Nu e doar cazul lor, al pompierilor militari suceveni. Sirenele autospecialelor „au plâns” și pentru mulți alți camarazi din țară, plecați, parcă, înainte de vreme, spre altă lume.

Prea devreme a plecat și Iulian. Plt. maj. Iulian Iacobeț abia a împlinit, de vreo două luni, 40 de ani. Avea toată viața înainte…O viață, pe care, în ultimii 13 ani, până vineri, 18 septembrie a.c., a dedicat-o salvării semenilor.

Dar, Dumnezeu a decis că timpul lui pe Pământ s-a oprit și că va continua, în Veșnicie, în mijlocul tuturor camarazilor pierduți pe drum, în misiuni sau încercați de boli necruțătoare. Echipa pompierilor suceveni este din ce în ce mai săracă…şi parcă…e prea devreme…

Noțiunea de „erou” naște constroverse în zilele noastre…Dar pentru colegii care au mâncat pâinea împreună - pe ploaie, pe vânt, în ger sau înconjurați de foc ori de ape, în condiții imposibil de redat în cuvinte - pentru ei, Iulian este un Erou!

Iar Eroii nu mor. Niciodată. Reprezentanţii ISU Suceava transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.