Zi neagră pentru pompierii mehedințeni

Luni, 07 Septembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Zi neagra pentru pompierii mehedinteni | imaginea 1 Joi, 3 septembrie a.c., colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, Plt. adj. Emanuel IONESCU și Plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în județul Caraș-Severin.

Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar - “VIAȚA”, atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.

Cu sufletele îndurerate, colegii transmit condoleanțe familiilor greu încercate și se roagă bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri. În memoria colegilor lor, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.