In memoriam Colonel ® Corneliu Șurlin!

Joi, 17 Decembrie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

In memoriam Colonel  r  Corneliu Surlin | imaginea 1 Cu regret profund, pompierii timişeni au primit vestea că domnul Colonel ® Corneliu Șurlin a trecut la cele veșnice. Domnul colonel a făcut parte din familia pompierilor timișeni până în 01.02.2016 și a fost cunoscut ca un bun profesionist și un om de cuvânt.

El și-a început cariera de pompier militar în anul 1983 ca elev la Școala Militară de Ofițeri Pompieri București și, printr-o perseverență constantă, a ajuns adjunct al Inspectorului-șef în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș, funcție de pe care a și plecat în pensie.

De asemenea, în anul 2011 el a fost decorat cu Semnul Onorific în Serviciul Patriei pentru ofițeri din Ministerul Administrației și Internelor, pentru 25 de ani de activitate și rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională.

Reprezentanţii ISU Timiş sunt alături de familia îndoliată și îşi exprimă profundul regret pentru această pierdere grea.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.