In memoriam Plutonier adjutant Chițu Daniel!

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

In memoriam Plutonier adjutant Chitu Daniel | imaginea 1 Pompierilor argeşeni le vine greu să conștientizeze, dar un salvator argeșean a trecut marţi, 8 decembrie a.c., în neființă. Este vorba de colegul lor de la Secția de Pompieri Costești, Plutonier adjutant Chițu Daniel, în vârstă de 47 de ani.

Un salvator care urmărea ca în fiecare misiune să facă tot ce îi sta în puteri pentru a salva viețile și bunurile cetățenilor, iar la final să-și adune echipajul și să-l aducă în siguranță înapoi în subunitate. Din nefericire, niște probleme medicale care impuneau dializa au luat prea devreme de lângă ei un camarad și un familist convins.

Reprezentanţii ISU Argeş sunt alături de familia acestuia de acasă, cât și de cea de la serviciu, care în aceste momente sunt greu încercate de situația neașteptată. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze între Drepții săi!

In memoriam Plutonier adjutant Chitu Daniel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.