In memoriam Plutonier adjutant-șef Bucur Sorin!

Luni, 07 Decembrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

In memoriam Plutonier adjutant sef Bucur Sorin | imaginea 1 Duminică, 29 noiembrie a.c., un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița, prin pierderea unui camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care, la rândul lui, cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat din lupta cu cu necruțătorul virus SARS-CoV-2.

Pompierii dâmbovițeni sunt profund îndurerați de pierderea Plutonierului adjutant-șef BUCUR Sorin, de la Garda de Intervenție Potlogi, un om cu experiență, un adevărat profesionist, pentru care viața s-a încheiat brusc, la numai 50 de ani.

Timp de aproape 15 ani, cât a activat în cadrul inspectoratului, salvatorul dâmboviţean a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne mereu un model de conduită. Colegii se vor împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, printre îngeri, încă un suflet de pompier bun şi credincios, care va veghea permanent asupra liniștii și siguranței celor rămaşi în urmă.

În semn de prețuire, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I” al județului Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten. Colegii îşi iau rămas bun de la dragul lor camarad și îşi doresc ca Bunul Dumnezeu să îl așeze între Drepții Săi și să îi dea odihnă veșnică!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.