In memoriam Plutonier adjutant-șef (r) Virgil Pintilie Ioniță!

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Virgil Pintilie Ionita | imaginea 1 Cu profundă tristețe, se anunță încetarea din viață, în seara zilei de 7 decembrie a.c., a Plutonierului adjutant-șef (r) Virgil Pintilie Ioniță, la numai 66 de ani.

S-a născut pe 01.12.1954, în comuna Ibănești. Dragostea pentru Arma Pompieri a deprins-o după ce a satisfăcut stagiul militar la Grupul de Pompieri Botoşani, între anii 1974 - 1976. Nouă ani mai târziu, a îmbrăcat, din nou, haina de pompier, fiind încadrat în funcția de conducător auto la Grupul de Pompieri Botoşani.

Din 1985 și până in 2009, când a trecut în rezervă, cu drept de pensie, și-a desfășurat activitatea în cadrul unității, ocupând, pe rând, funcțiile de conducător auto și comandant de echipaj.

Lasă în urmă amintirea unui subofițer îndrăgostit de meseria pe care a îmbrățișat-o și de locul de muncă din care și-a servit concetățenii timp de 24 ani. Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei să-i dăruiască alinare și putere.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.