In memoriam Plutonier major Piciu Cătălin Viorel!

Marți, 22 Decembrie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

In memoriam Plutonier major Piciu Catalin Viorel | imaginea 1 Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj aduc, cu profund respect și durere în suflet, un ultim omagiu Plutonierului major PICIU CĂTĂLIN VIOREL, în vârstă de 37 ani, pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ″Oltenia‶ al județului Dolj.

Bun profesionist, coleg și prieten apropiat al cadrelor, camaradul lor a plecat mult prea devreme dintre ei. După ce mai mult de un deceniu a participat la salvarea vieților semenilor săi aflați în primejdie, atunci când viața lui a atârnat de un fir de păr, Cel de Sus a hotărât să îl cheme să vegheze din Ceruri, alături de cei drepți și vrednici.

Cătălin și-a început cariera de pompier la 1 septembrie 2006, ca subofițer angajat din sursă externă, ocupând funcția de subofițer operativ principal. Mereu și-a făcut datoria cu cinste, pricepere și devotament, manifestând grijă față de colegii săi. Nu pot fi uitate calitățile sale de militar, dar mai ales calitățile umane, apropierea de oameni, calmul cu care întâmpina problemele ivite și spiritul de solidaritate arătat celor cu care a lucrat.

Puterea de muncă, pregătirea profesională și, nu în ultimul rând, caracterul său au contribuit la bunul mers al intervențiilor la care a participat de-a lungul celor anilor ca pompier.

O inimă bună a încetat să bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer! Cuvintele sunt prea puţine şi prea sărace pentru a exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud, care l-a smuls atât de devreme dintre apropiaţi. Condoleanțe familiei îndurerate! DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.