In memoriam Colonel ® Ioan Sasu!

Luni, 04 Ianuarie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

In memoriam Colonel  r  Ioan Sasu | imaginea 1 Anul începe cu o veste tristă pentru familia pompierilor timișeni. Cu profundă durere și regret, aceştia au primit vestea morții domnului Colonel ® Ioan SASU.

Domnul colonel și-a început cariera militară în anul 1968 la Școala militară de ofițeri activi pompieri Sibiu și și-a slujit patria cu responsabilitate și dedicare timp de 36 de ani.

Un militar disciplinat și un comandant deosebit, care timp de 10 ani a condus Grupul de Pompieri “Banat” al județului Timiș (în perioada 1987-1997), s-a remarcat prin perseverență în muncă și merite deosebite pentru care a fost adesea recompensat.

În aceste momente, pompierii timişeni sunt alături de familia fostului lor camarad și le transmit cele mai sincere condoleanțe. Pentru cei care doresc să-l conducă pe ultimul drum, ceremonia de înmormântare va avea loc marți, 5 ianuarie a.c., începând cu ora 14:00, în Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei, Timișoara.

De asemenea, cei care vor să își ia rămas bun, o pot face începând de luni, 4 ianuarie a.c., pe parcursul întregii zile, la Casa Funerară situată la locația menționată mai sus. Drum lin, domnule comandant!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.