In memoriam Locotenent-colonel (r) Stan Neagu!

Luni, 04 Ianuarie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In memoriam Locotenent colonel  r  Stan Neagu | imaginea 1 Sâmbătă, 2 ianuarie a.c., pompierii botoşăneni au aflat cu imensă tristețe despre dispariția fostului camarad de arme, Lt. col. (r) Stan Neagu!

Deși a trecut în rezervă cu drept de pensie în anul 1975, a rămas cu gândul și sufletul alături de cei care luptă pentru viață, zi de zi! La 95 de ani a plecat sa întregească Armata Pompierilor din Cer! A lăsat familiei și foștilor camarazi repere demne de urmat.

“Pagina copilăriei se întoarce dureros, definitiv și irevocabil…Bunic extraordinar, harnic, respectuos, cinstit, demn, curajos, generos, un adevărat lider pentru ceilalți, dăruit total familiei, ne-ai părăsit ieri pentru o lume mai bună, ai regăsit-o pe Bunica de Revelion…Dumnezeu să te odihnească și să te ierte, multă Lumină, să-ți fie țărâna ușoară și îngerii aproape, pe veșnicie!

Iubire infinită eternă pentru Bunicul și Bunica…Durere, dor, recunoștință, mulțumiri și pomenire veșnice!”, a scris nepoata, Smaranda Andreea Bonesse.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica “Sf. Parascheva” de pe Pietonalul Unirii din municipiului Botoşani. Slujba de înmormântare a avut loc duminică, 3 ianuarie a.c., la ora 11.30. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Putere și mângâiere familiei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.