In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Balea Aurel!

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Balea Aurel | imaginea 1 Miercuri, 6 ianuarie a.c., pompierii clujeni au aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, Plutonier adjutant-șef ® Balea Aurel.

De tânăr a slujit Arma Pompieri, în primul rând ca militar în termen, la Grupul de Pompieri din Cluj-Napoca, între anii 1983-1984. Apoi, a ales să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri Pompieri din Boldești, după absolvirea căreia a fost repartizat din nou la Grupul de Pompieri Cluj.

Timp de 26 de ani a fost unul dintre pompierii de bază ai subunităților din municipiul Cluj-Napoca, reușind să ducă la capăt mii de misiuni de salvare și protejare a comunității.

A trecut, odată cu unitatea, prin toate transformările care au presupus profesionalizarea pompierilor militari, înființarea de noi subunități sau extinderea competențelor echipajelor de intervenție, prin operaționalizarea echipajelor SMURD ș.a., chiar de la înființarea primului echipaj din județ.

Având în vedere restricțiile din această perioadă privind participarea la ceremonialele religioase, chiar dacă nu vor putea fi prezenți acolo, gândurile foştilor colegi sunt alături de familia greu încercată în aceste momente și le transmit SINCERE CONDOLEANȚE! Odihnească-se în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.