In memoriam Plutonier adjutant-şef ® Maghear Gabriel-Antoniu!

Vineri, 22 Ianuarie 2021Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Maghear Gabriel Antoniu | imaginea 1 Marţi, 19 ianuarie a.c., pompierii clujeni au aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, Plutonier adjutant-şef ® Maghear Gabriel-Antoniu.

A ales să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri Pompieri din Boldești între anii 1995-1996, după absolvirea căreia a fost repartizat la Grupul de Pompieri ”Avram Iancu” Cluj.

A trecut, în acelaşi timp cu unitatea, prin toate transformările care au presupus profesionalizarea pompierilor militari, înființarea de noi subunități sau extinderea competențelor echipajelor de intervenție prin operaționalizarea echipajelor SMURD ș.a.

Gândurile foştilor colegi sunt alături de familia sa, greu încercată în aceste momente, și le transmit SINCERE CONDOLEANȚE! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.