In memoriam Maistru militar ® Claudiu Jalbă!

Marți, 09 Martie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

In memoriam Maistru militar  r  Claudiu Jalba | imaginea 1 Cu profund regret, pompierii timişeni au primit vestea că, după o lungă și grea perioadă de suferință, în data de 06 martie a.c., i-a părăsit domnul Maistru militar principal în rezervă, Claudiu Jalbă.

Domnul maistru militar principal și-a început cariera de militar în anul 1976 și a activat până în anul 2011. El a fost recunoscut ca un om liniștit și foarte respectuos față de ceilalți, dar și față de Arma protecție civilă și pompieri.

Fiind responsabil cu dezamorsarea muniției rămase neexplodată, fostul lor coleg și-a pus viața în pericol de nenumărate ori, însă niciodată nu s-a plâns de riscurile la care se expunea, pentru că iubea meseria sa.

Reprezentanţii ISU Timiş sunt alături de familia îndoliată și îşi exprimă sincerul regret pentru pierderea suferită, urându-i dragului lor camarad “Drum lin spre cer”!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.