In memoriam Plutonier adjutant ® Pavel Ion!

Marți, 09 Martie 2021Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

In memoriam Plutonier adjutant  r  Pavel Ion | imaginea 1 Un alt pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture Armatei îngerilor…Cu regret, pompierii băcăuani aduc la cunoștință că în data de 04 martie a.c., s-a stins din viață mult prea devreme, camaradul lor, domnul Plutonier adjutant ® Pavel Ion.

El a fost militar timp de peste 18 ani și a servit Arma Pompieri timp de 11 de ani - tăcut, discret, dar întotdeauna dispus să ajute. Un om deosebit, un profesionist desăvârșit, un coleg de bază și un prieten adevărat pentru toți cei care l-au cunoscut.

A fi pompier înseamnă, înainte de orice, a fi OM şi a pune, mai presus de propria viaţă, viața semenilor. În spatele vizierelor şi a costumelor de protecţie nu sunt super-eroi, ci fiinţe umane plămădite din acelaşi ţesut fragil.

Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Cerurilor, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Camarazii săi îi plâng plecarea fulgerătoare din mijlocul lor şi îi doresc drum lin către stele…

Pentru cei care au dorit să-l însoțească pe ultimul drum, slujba religioasă s-a desfășurat la Biserica Sfântul cel Mare Mucenic Dimitrie (Narcisa, municipiul Bacău), iar înmormântarea a avut loc duminică, 07 martie a.c., ora 12:30, la Cimitirul Militar Bacău.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.