In memoriam Plutonier adjutant-şef Vasile Viorel!

Duminică, 07 Martie 2021Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

In memoriam Plutonier adjutant sef Vasile Viorel | imaginea 1 I.S.U. Buzău în doliu… Cu durere în suflet, conducerea și cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău își exprimă regretul asupra trecerii premature în neființă a prietenului și colegului lor, Plutonier adjutant-şef Vasile Viorel.

Plutonierul adjutant-șef Vasile Viorel, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, a încetat din viață în data de 28 februarie a.c.

Subofițerul și-a început activitatea în data de 27.01.1990, în cadrul Grupului de Pompieri București, fiind mutat la data de 01.01.1992 în cadrul unității, mai exact în cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, unde și-a deșfășurat activitatea până în prezent.

A fost un bun coleg, implicat în activitățile unității, care mereu a aspirat la mai mult, dând dovadă de profesionalism în activitățile pe care le desfășura. Personalul I.S.U. Buzău este alături de familia îndurerată, Plt. adj.-șef Vasile Viorel rămânând veșnic în sufletele foştilor colegi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.