In memoriam Colonel ® Lepădatu Sorin Valentin!

Marți, 13 Aprilie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

In memoriam Colonel  r  Lepadatu Sorin Valentin | imaginea 1 ISU Braşov anunţă cu mare durere şi tristețe în suflete decesul fostului lor camarad și prieten, Colonel ® Lepădatu Sorin Valentin.

Lepădatu Sorin Valentin s-a născut la 10.07.1966 în localitatea Băicoi, judetul Prahova. În perioada 1984- 1987 a urmat cursurile Școlii Militare de ofițeri de geniu. Colonelul ® Lepadatu Sorin Valentin a ocupat funcţia de comandant pluton la Brigada 2 Vânători de Munte Braşov. În 15.04.1988 a fost încadrat la Inspectoratul de Protecţie Civilă Braşov.

În anul 2004, în urma fuziunii Protecţiei Civile cu Grupul de Pompieri “Țara Bârsei” Braşov a luat naștere Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Braşov. Prin urmare, domnul Colonel ® Lepădatu Valentin a fost încadrat la Servciul de Protecţie Civilă.

Și-a continuat ascensiunea profesională și, din anul 2009, a ocupat funcţia de Şef Centru Operaţional în cadrul ISU Brașov, demonstrând rigurozitate și profesionalism în îndeplinirea activităților specifice.

La data de 30.12.2016 a trecut în rezervă cu drept la pensie. Din păcate, nu a reuşit să se bucure prea mult de timpul liber…Vali, cum îi spuneau prietenii, în urma prezentării unor simptome specifice virusului și a confirmării infecţiei cu SARS-COV 2, a fost internat în spital. In urma agravării stării de sănatate, din păcate, boala l-a răpus, acesta plecând mult prea repede dintre apropiaţi.

Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă îndoliază sufletele colegilor şi prietenilor, ştiind că a lăsat în urmă soția şi copiii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.