In memoriam Plutonier adjutant-șef Pîngulescu Gheorghe!

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

In memoriam Plutonier adjutant sef Pingulescu Gheorghe | imaginea 1 Duminică, 11 aprilie a.c., un pompier sibian, un salvator de vieți și un suflet plin de umanitate, a fost ales de Dumnezeu să se alăture Armatei îngerilor! Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a Plutonierului adjutant-șef Pîngulescu Gheorghe a venit în cursul serii, după o lungă suferință.

Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă le îndoliază sufletele foştilor colegi, știind că dragul lor camarad, Plutonier adjutant-șef Pîngulescu Gheorghe a lăsat în urmă o soție și doi copii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.

Faptele bune pe care le-a făcut în timpul vieții îi vor deschide drumul spre împărăția cerurilor, de acolo de unde își va veghea familia și colegii cu aceeași dăruire, curaj și devotament, cum a făcut și când se afla în preajma lor.

Le este nespus de greu să vorbească la timpul trecut despre acest om de o aleasă ţinută morală, care a slujit Arma Pompieri, cu dragoste și profesionalism, în cei aproximativ 16 ani de activitate. Plutonier adjutant-șef Pîngulescu Gheorghe s-a născut la data de 19.01.1970, în municipiul Sibiu.

Acesta și-a început cariera de pompier la 15 decembrie 2005, ca subofițer angajat din sursă externă, în prezent, ocupând funcția de comandant de echipaj și conducător autospeciale la Detașamentul de Pompieri Sibiu.

Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu. O inimă bună a încetat să bată, iar un suflet nobil s-a ridicat la cer! Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre apropiaţi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.