Comemorarea eroilor pierduţi în tragedia de la Mihăileşti

Sâmbătă, 29 Mai 2021Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Comemorarea eroilor pierduti in tragedia de la Mihailesti | imaginea 1 Ziua de 24 mai 2004 va rămâne una dintre cele mai triste amintiri din istoria pompierilor buzoieni. În această zi, se comemorează cei 7 eroi pompieri care, acum 17 ani, și-au pierdut viața în tragedia de la Mihăilești.

În amintirea acestora, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău a organizat o manifestare comemorativă la monumentul din localitatea Mihăilești, aducând un omagiu celor care au fost: maior post mortem - Mihalache Doru-Mihai, sublocotenent post mortem - Necula Romeo, sublocotenent post mortem - Manta Valentin Cezar, sublocotenent post mortem - Jianu Nicolae, sublocotenent post mortem - Stan Silviu, sublocotenent post mortem - Medeleanu Georgian, sublocotenent post mortem - Oprea Florentin Valentin.

Chiar dacă a trecut mult timp de la tragedie, pompierii nu vor uita niciodată faptele de eroism și sacrificiul suprem făcut de colegii lor şi transmit condoleanțe familiilor îndurerate, iar comemorarea evenimentului le va aduce întotdeauna sentimente de glorie eternă față de eroii căzuți în acest eveniment tragic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.