In memoriam Dăncescu Francisc Viorel!

Vineri, 21 Mai 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

In memoriam Dancescu Francisc Viorel | imaginea 1 În fața destinului suntem neputincioși…iar, uneori, salvatorii devin îngeri mult prea devreme…La doar 39 de ani, fostul coleg al pompierilor giurgiuveni, Dăncescu Francisc Viorel, s-a stins fulgerător, lăsând în urmă un mare gol.

Vestea că a plecat departe de ei, dar aproape de Dumnezeu, i-a cutremurat. Era mândru pentru că tocmai promovase un examen și devenise ofițer în cadrul Jandarmeriei, avea multe planuri și, din păcate, nu a mai avut posibilitatea să le realizeze.

Foştilor colegi le rămâne amintirea celor aproape 15 ani în care a fost pompier…cu firea sa veselă și sociabilă. În aceste clipe, îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere! Drum lin, dragul nostru camarad! Nu te vom uita niciodată, Franc!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.