In memoriam Plutonier major Petruşel Adrian-Ciprian!

Luni, 14 Iunie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

In memoriam Plutonier major Petrusel Adrian Ciprian | imaginea 1 Plutonier major PETRUȘEL Adrian-Ciprian a trecut la cele veșnice, joi, 10 iunie a.c. Plutonierul major PETRUȘEL Adrian-Ciprian a avut o vechime în structurile militare de aproape 14 ani.

Acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, iar din cauza unor probleme grave de sănătate a trebuit să treacă în rezervă. În data de 10 iunie, aceeași boală i-a răpus viața.

Cei care au dorit să-l conducă pe ultimul drum au putut-o face la biserica ortodoxă Nașterea Maicii Domnului din municipiul Sighișoara, strada Mihai Viteazu, vineri, 11 iunie a.c., când s-a oficiat slujba priveghiului, şi sâmbătă, 12 iunie a.c., când s-a oficiat slujba înmormântării.

Reprezentanţii ISU Mureş transmit sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor pentru pierderea suferită!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.