In memoriam Colonel Căpățână Gelu-Valentin!

Marți, 21 Septembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

In memoriam Colonel Capatana Gelu Valentin | imaginea 1 Pompierii mehedinţeni au pierdut, joi, 16 septembrie a.c., un pompier, un camarad, un prieten. Colonelul Căpățână Gelu-Valentin - șeful Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației - a trecut la cele veșnice. Pompierul a plecat prea devreme dintre ei, la vârsta de 52 de ani. Timp de 14 ani a fost șeful Serviciului de Comunicații și Tehnologia Informației.

De-a lungul timpului, a dat dovadă de responsabilitate și înaltă pregătire, fiind un specialist în managementul situațiilor de urgență. A manifestat un permanent interes pentru perfecționarea și îmbunătățirea tehnicii și mijloacelor de lucru, punându-și priceperea în slujba comunității. O importantă participare a avut-o și în programele de atragere a fondurilor europene.

Faţă de camarazi avea o influenţă pozitivă, având o vastă cultură, reușind, întotdeauna, să-i binedispună. A fost un adevărat lider, fiind apreciat în toţi anii de activitate cu calificativul FOARTE BUN și recompensat în mai multe rânduri.

Colegii se roagă bunului Dumnezeu să-i ierte greșelile și să-l odihnească împreună cu drepții, iar ei îşi iau angajamentul că-l vor păstra în gândurile lor! Cu adâncă durere, transmit condoleanțe și compasiune familiei și tuturor celor care l-au cunoscut, l-au apreciat și i-au fost alături!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.