In memoriam Colonel (r) Petraru Florin!

Marți, 19 Octombrie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

In memoriam Colonel  r  Petraru Florin | imaginea 1 Este deosebit de greu să vorbești la trecut despre comandantul, despre camaradul și prietenul - Colonel (r) PETRARU FLORIN. Dar cel mai greu este să te desparți de omul Florin Petraru. Un om cu o verticalitate morală deosebită, un profesionist dedicat meseriei și carierei militare.

A fost un spirit dinamic și inovator, mereu în căutarea celor mai corecte și eficiente soluții în activitatea structurilor pe care le-a condus. Atent și empatic la problemele personalului din subordine și aspru când situația o impunea, domnul colonel Florin Petraru a creat colective unite, competente, apte să execute misiuni în sprijinul cetățenilor.

Educația temeinică, pregătirea profesională la cele mai înalte standarde, alături de parcursul academic militar și civil l-au recomandat pentru ocuparea unor funcții de comandă, printre care - Șef al Inspectoratului de Protecție Civilă Județean Suceava (2000-2004) și Prim-adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava (2004-2006), iar pentru o scurtă perioadă, înainte de pensionare, a îndeplinit și atribuțiile Inspectorului-șef al pompierilor militari suceveni.

După pensionare, domnul colonel Florin Petraru a activat cu înaltă credință patriotică la acțiunile Filialei județene „Plăieșii” a Asociației Naționale „Cultul Eroilor” - Regina Maria.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.