In memoriam Colonel (r) Ioan George!

Joi, 27 Ianuarie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

In memoriam Colonel  r  Ioan George | imaginea 1 Marţi, 25 ianuarie a.c., Colonel (r) Ioan George, fostul comandant al Grupului de Pompieri al județului Vâlcea, a trecut în neființă.

Absolvent al Școlii de Ofițeri în 1968, și-a desfășurat activitatea în cadrul companiilor Grupului de Pompieri al Municipiului București, până când a trecut în cadrul Comandamentului Trupelor de Pompieri, unde a lucrat până în anul 1986.

Din acel an, a devenit comandantul Grupului de Pompieri al județului Vâlcea. A coordonat activitatea pompierilor vâlceni până în anul 1992, iar apoi a împărtășit din cunoștințele sale până în anul pensionarii 2001.

Înmormântarea sa a avut loc în data de 27 ianuarie a.c., ora 12.00, la Cimitirul Eroilor din Râmnicu Vâlcea. Conducerea și colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea îi aduc un pios omagiu, în semn de prețuire. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.