In memoriam Plutonier adjutant Remus Ghilezan!

Luni, 24 Ianuarie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

In memoriam Plutonier adjutant Remus Ghilezan | imaginea 1 Din păcate, inima Plt. adj. Remus GHILEZAN, din cadrul Stației de Pompieri Deta, a încetat să mai bată, joi, 20 ianuarie a.c.

În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să găsești cuvintele potrivite, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unei ființe dragi.

Pompierii timişeni se roagă doar ca bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași, în mod special cei din familia colegului lor, nemângâiați de tragica despărțire.

Colegi, prieteni, camarazi, părinți, soția și fiul său îl vor purta mereu în suflet și își vor aminti cu drag momentele petrecute împreună.

Reprezentanţii ISU Timiş transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și colegilor lor din cadrul Stației de Pompieri Deta, care au fost cei mai afectați de această tragedie!

Odihnește-te în pace, drag camarad! Vei fi în inimile salvatorilor timișeni pentru totdeauna!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.