In memoriam Colonel ® Crișan Ștefan!

Luni, 14 Februarie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Colonel  r  Crisan Stefan | imaginea 1 Pompierii clujeni au aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a fostului coleg, Colonel ® Crișan Ștefan.

A început activitatea în Arma Pompieri ca militar în termen din anul 1951. A urmat apoi cursurile Școlii de Ofițeri de Pompieri din București și a fost repartizat la Compania de Pompieri Cluj-Napoca. A activat în cadrul subunităților de intervenție din Cluj-Napoca și Dej, cât și în cadrul Statului Major al Grupului de Pompieri Cluj.

Reprezentanţii ISU Cluj transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, celor care l-au cunoscut și au activat la pompieri alături de dumnealui! Ceremonia de înmormântare a avut loc vineri, 11 februarie a.c., începând cu ora 13.00, la Capela Veche din Cimitirul Mănăștur, municipiul Cluj-Napoca. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.