In memoriam Colonel (r) Olaru Aristică!

Vineri, 04 Februarie 2022Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

In memoriam Colonel  r  Olaru Aristica | imaginea 1 Cu durere în suflet, pompierii gorjeni anunță trecerea în neființă a celui care a fost comandantul Grupului de Pompieri al județului Gorj în perioada 2002-2004, Colonel (r) Olaru Aristică, născut la data de 01.03.1956.

După o carieră impresionantă de 28 de ani ca ofițer, ocupând mai multe funcții de conducere, acesta a trecut în rezervă la data de 28.02.2009. Pentru cei care au vrut să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit a fost depus la locuința din comuna natală Dănești, sat Barza. Înmormântarea a avut loc joi, 03 februarie a.c., ora 12:00, la cimitirul din comuna Dănești.

În aceste momente de adâncă tristețe, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Lt. col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj își exprimă regretul pentru trecerea la cele veșnice a celui care a fost colonel în rezervă, Olaru Aristică. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.