In memoriam Lt. col. ® Rad Petru!

Joi, 24 Februarie 2022Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

In memoriam Lt  col   r  Rad Petru | imaginea 1 Vestea că domnul Lt. col. ® Rad Petru nu mai este printre ei i-a întristat profund pe pompierii maramureşeni.

A fost un om de excepție și un ofițer de pompieri desăvârșit, a cărui carieră vorbește de la sine. Absolvent al Școlii de ofițeri “Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoția 1975, locțiitor comandant Companie de pompieri la Vișeu de Sus, în același an, iar din 1977 a devenit comandantul Companiei de Pompieri Vișeu de Sus.

Lt. col. ® Rad Petru a fost promovat, în anul 1984, în funcția de ofițer responsabil cu pregătirea de luptă și operații a Grupului de pompieri Maramureș. În luna iulie a anului 2001, domnul colonel a trecut în rezervă.

ISU Maramureş este alături de familia îndoliată, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a domnului colonel. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.